< Terug naar woningzoeker

Schedeldoekshaven 216

Huur (excl. servicekosten)
1.140 p. m.

Beschrijving woning

F Apartments

70 m² | 2 kamers | € 1.040 tot € 1.320

’s Ochtends kijk je op het balkon naar de opkomende zon, een ideale achtergrond voor jouw eerste kop koffie van de dag. De F Apartments liggen op de hoek van het gebouw, vanaf de 3e tot en met de 24e verdieping. Hier woon je op circa 70 m² en geniet je van het vele licht dat door alle ramen naar binnenvalt en van de ruime woonkamer met open keuken én een spoeleiland. De keuken is volledig voorzien van moderne inbouwapparatuur.

In het appartement vind je een slaapkamer, die ook toegang heeft tot het 5 m² grote balkon, en een berging die je zowel vanuit de woning als vanuit de algemene gang kunt bereiken. In de berging kun je ook meteen de wasmachine kwijt. Verder is er een technische ruimte, een apart toilet en een prachtig afgewerkte badkamer met inloopdouche. Zo woon je hier volkomen relaxed in het midden van de stad.

​​​​​​​De impressies en plattegronden op deze website zijn met de grootst mogelijk zorg gemaakt. Afwijkingen ten opzichte van de werkelijkheid zijn echter altijd mogelijk. Daarom kunnen er geen rechten aan de impressies worden ontleend.

Specificaties

Status
verhuurd
Aantal Slaapkamers
1
Type
F
Parkeerplaats
Nee
Woonoppervlak
70 m²
Verdieping
9
Kamers
2
Huur (excl. servicekosten)
€ 1.140 p. m.

Afbeeldingen