< Terug naar woningzoeker

Schedeldoekshaven 468

Huur (excl. servicekosten)
2.025 p. m.

Beschrijving woning

B♭ Apartments

111 m² tot 112 m² | 3 kamers | € 1.945 tot € 2.025

Dit grotere appartementtype ligt hoog op de hoek van de 25e tot en met de 27e verdieping. Met circa 112 m² heb je hier alle ruimte voor jezelf. De twee slaapkamers én de ruime woonkamer hebben allemaal toegang tot een mooie buitenruimte op het noorden van 28 m² tot wel 33 m² groot. Het balkon of terras loopt over de hele breedte van het appartement én gaat door om de hoek. Hier woon je met een prachtig uitzicht op zee en natuurlijk de rest van de stad.

De B♭ Apartments hebben een grote open keuken mét een kookeiland en moderne inbouwapparatuur, zoals een dubbele combioven en een Quooker. Er is een technische ruimte met plek voor de wasmachine en een eigen berging met een extra deur naar de algemene gang. Bij de entreehal vind je een apart toilet, maar er is ook een tweede in de badkamer. Die is mooi afgewerkt en heeft zelfs een dubbele wastafel en inloopdouche.

​​​​​​​De impressies en plattegronden op deze website zijn met de grootst mogelijk zorg gemaakt. Afwijkingen ten opzichte van de werkelijkheid zijn echter altijd mogelijk. Daarom kunnen er geen rechten aan de impressies worden ontleend.

Specificaties

Status
beschikbaar
Aantal Slaapkamers
2
Type
B♭
Parkeerplaats
Nee
Woonoppervlak
111 m²
Verdieping
25
Kamers
3
Huur (excl. servicekosten)
€ 2.025 p. m.

Afbeeldingen